2770759

         3.1 2020 Ilves vs Tps

Klavdenkov vs Afanasev

 

 

 

Vuoden avauskierroksella Ilvestä vastaan Hakametsän kiekkopyhätössä asettuu surkeaa kautta pelaava, resursseihinsa nähden lähes ikuinen alisuorittaja TPS. Ylikerroin tässä kohteessa perustuu pitkälti kahteen asiaan, joista toista vetomarkkina sännöllisesti yliarvio ja toinen jota markkina taas hyvin usein aliarvioi. Tepsin huonous itsessään ei enää ole mikään uutinen, eikä se pelkästään  riitä tällä hetkellä kovinkaan usein perusteluksi vedolle. Hyvin harvoin urheiluvedonlyönnissä yksinkertainen näkemys siitä että  faktisesti huono joukkue on "vielä huonompi" on avain voitolliseen pelaamiseen. Eritysalosuhteissa näin voi kuitenkin olla. Katsontaanpa tarkemmin..

Kaikki merkit osoittavat siihen suuntaan, että odotettavissa voi hyvinkin olla samanlainen kurmootus kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, jolloin Ilves haki pisteet Turusta, lähes tyhjästä hallista, peräti lukemin 1-6!

Kotijoukkue Ilves on kuluneen kauden pirteimpiä joukkueita hyökkäykspäässä. Tämä ei toki ole yllätys vaikka alkukausdesta usko loppui jo seutajohdoltakin johtaen Karri Kiven potkuihin. Kolmanneksi eniten Liigassa maaleja takonut Ilves on onnistunut edellisistä 11 ottelusta voittamaan peräti 9. Vaikuttava saldo. Myös puolustuspelaaminen on Tampereen haastajajoukkueella loistavalla tasolla, eikä sarjasta löydykään kuin 3 joukkuetta, jotka ovat päästäneet vähemmän maaleja kuin Ilves. Tulevan NHL-vahdin Lukas Dostalin ollessa nuorten maajoukkueen mukana kysymysmerkiksi nousi ja nousee osaltaan edelleen joukkueen maalivahtipeli, mutta kahdessa edellisessä ottelussa maalinsuulla ollut Eetu Mäkiniemi on esiintynyt erinomaisesti päästämällä ainoastaan 2 maalia pelaamissaan otteluissa. Mäkiniemi lienee yleistä käsitystä pystyvämpi maalivahti.

 

 

Dostalin puuttumiseen on ylireagoitu ja jopa Ilveksen omat fanit tuntuvan panikoivan sankarinsa ollessa poissa. Dostal on toki Liigan paras veskari. Dostalin lisäksi maajoukkueen mukana ovat puolustaja Lassi Thompson sekä  erittäin lupaava hyökkääjä Matias Maccelli. Materiaalin laajuudesta johtuen kyseisten herrojen poissaoloa ei  analyyttisen vedonlyöjän  kannata painottaa todennäköisyysarvioita tehdessään liikaa, vaikkakin etenkin Maccelli on kiistämättä ollut kuluneen kauden parhaita u20 pelaajia. 

Kauden kenties pahin alisuorittaja TPS oli mukana pelaamassa perinteistä joulun ja uudenvuoden välissä pelattavaa Spengler Cupia Sveitsissä, missä se pelasikin välillä  yllättävän ryhdikkäästi lukuunottamatta 0-6 murskatappiota Kanadaa vastaan Vastustajien miehistä ja motivaatio olivat kuitenkin kaukana parhaasta. Neljä ottelua neljään päivään (!!!) todennäköisesti kolmen päivän tauosta huolimatta, matkustus huomoiden, painaa tänään turkulaisten jaloissa. Rasitus on tekijä, jota vetomarkkina vuodesta toiseen aliarvioi, myös kotoisessa Liigassa - NHL:sta puhumattakaan. Vierailijoista puhuttaessa on esille nostettava  myös jotain positiivista: Joukkueen harvoihin onnistujiin kuuluva vasta 20-vuotias Lauri Pajuniemi, joka ollut todella hyvässä vireessä viime aikoina. Pajuniemi kuului Liigan joulukuun tehokkaimpien pelaajien joukkoon niin maaleissa kuin tehopisteissäkin. Vaikka joukkueen puolustuspelaaminen on hieman parantunut viime aikoina on yhden Liigan parhaista hyökkäyksistä omaava Ilves kuitenkin todennäköisesti liian kova vastus vieraille.

Joukkueiden tasoero pelivoima huomoiden jokaisella osa-alueella on tällä hetkellä todella suuri. TPS on maalinodottomia tarkastellessa ollut tällä kaudella, yllättävää kyllä, jopa hieman onnekas! Ilveksen tilanne on päinvastainen. Motivaatio- ja lepoetu siis luovat tähän kohteeseen noin 1,09 odotusarvon nykyisellä Pinnaclen kertoimella. Odotettavissa on noin 50% prosentin todennäköisyydellä kissapetojen voitto yli maalin erolla maalin erolla. Uskomme kertoimien laskevan ennen ottelun alkua - toimi nopeasti jos vakuutuit perusteluistamme

Pelivalinta: Ilves -1  maalia (tasoitusveto, 60min) kertoimella 1.88, arviomme on 58%. Ilveksen voittaessa maalin erolla panos siis palautetaan.

Buukkeri:  Sbobet.com 

Jos sinulla ei vielä ole Sbobet-tiliä, ota avaa se yllä olevasta linkistä, talleta vähintään 20 euroa ja mailaa käyttäjätunnuksesi meille osoitteeseen contact@valuebetting.info lunastaaksesi kuukauden ilmaiset premium-vihjeet!

 

 

Past performance is not an indication of future results. This is not investment advice.

Valuebetting.info does not facilitate betting on sports; is not a sportsbook/bookmaker; and does not handle any payments for sports betting purposes. Values on the website hold no real or implied value.

Individuals under 18 are not allowed to use this site.

Gambling can be addictive. Play responsibly.

 

 

©2017-2021 Valuebetting.info. All rights reserved


 

Follow Us

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon